El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi convoca una assemblea per a ratificar la candidatura electoral

La formació ja va celebrar una primera jornada de treball el passat 9 de març.

A les 12.30 h es procedirà a la ratificació de la candidatura, mentre que a les 10.30 h tindrà lloc la jornada de treball per a avançar amb el programa electoral. Tots dos actes comptaran amb un espai d'animació infantil per facilitar la conciliació familiar.

La plataforma Guanyar Alcoi celebrarà aquest dissabte 23 a l'Àgora un encontre on es propose a l'assemblea ciutadana que ratifique la candidatura per a les pròximes eleccions municipals. També se celebrarà una jornada de treball oberta a tota la ciutadania per tal de concretar totes les propostes de cara al programa electoral.

Recordem que la sociòloga Sandra Obiol és la cap de llista de la formació, i per tant candidata a l'alcaldia. Seguint-la es troben a la llista Pablo González, Tània Aznar, Mauro Colomina i Vicky Llacer, l'única de les actuals regidores de Guanyar que repeteix a la llista.

Jornada programàtica

Sandra Obiol explica el guió que se seguirà a la jornada: "El que farem en la sessió de dissabte és seguir treballant amb les propostes que configuraran el programa de govern de Guanyar Alcoi: compartir idees amb tota la gent que vulga fer les seues aportacions i expressar el seu punt de vista, i donar forma definitiva a un programa per posar en marxa les dinàmiques positives i de futur que necessita Alcoi". 

Aquest acte porta per títol 'Planifica l'Alcoi que vols', i s'estructurarà al voltant del debat i l'aportació de propostes en cinc fòrums diferents: ciutat sostenible; ciutat per treballar; ciutat per viure amb dignitat; ciutat de la cultura i l'educació; i, finalment, Ajuntament al servei de la ciutat

Segons Obiol, "qualsevol ciutadà o ciutadana que vulga fer les seues aportacions, expressar el seu punt de vista, o incidir en algun aspecte de la gestió local, està convidat. Distribuirem la feina en diferents grups, i els responsables de cadascun d'aquests grups reuniran les idees de cara a incorporar tot allò que vaja decidint-se en comú".