El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi ratifica a Paco Paredes i Sandra Obiol com a cosecretaris

Tots dos seran ratificats el pròxim dijous 20 de desembre durant la celebració de l'assemblea oberta que la plataforma ciutadana ha convocat al Club d'amics de la Unesco d'Alcoi (c/ Cid, 8).

Cal dir que Paredes i Olbiol són dos dels nou noms propis que formen part de la Coordinadora de partit, òrgan que s'ha encarregat d'escollir la seua cosecretaria.

L'encontre, que tindrà lloc a partir de les 19 h, serà aprofitat també per a posar en marxa l'estructura electoral de comissions de treball, començant per la d'Agents socials i confluència, que serà l'encarregada de tractar amb col·lectius socials i cívics en general d'Alcoi. A més s'iniciarà la comissió Programàtica, que serà encarregada de la redacció i conformació del programa electoral.

D'altra banda està previst que es comencen a tractar les línies a seguir amb els pressupostos del 2019, uns pressupostos per als quals recordem que la formació ha presentat fins a 73 propostes al Govern local. Per finalitzar tindrà lloc un debat obert on es tractaran els temes que sorgisquen al llarg de la sessió.