El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi aposta per promoció econòmica i polítiques socials en els pressupostos municipals

La portaveu de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, acompanyada del membre de la formació Pablo González.

La plataforma ciutadana disposa d'un esborrany amb 73 propostes preliminars que pretenen que es tinguen en compte de cara a l'aprovació dels pressupostos municipals de 2019. Les aportacions del grup incideixen en la promoció econòmica i els serveis socials.

Respecte a aquests dos punts, la Portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, assenyala que apostar per la promoció econòmica, implica "apostar pels autònoms, pel foment de l'empresa participativa integral i per crear un programa d'acompanyament de persones en atur". En referència als serveis socials, la formació vol que es fomente el lloguer social, la integració social de persones en risc d'exclusió centrat al nucli històric, i la construcció d'una residència geriàtrica per a majors.

Recordem que el Govern municipal ja ha presentat a tots els grups municipals el seu esborrany de pressupostos per al pròxim exercici, amb una dotació de 64 milions d'euros. Ja que el Govern de Toni Francés governa en minoria, haurà de buscar el suport dels partits de l'oposició, com ja va fer l'exercici passat amb Compromís Alcoi.

En eixe sentit, Blanes sosté que la seua formació està "estudiant el document que ha remés el Govern, revisant en quin grau s'accepten o no les nostres propostes per tractar que aquestes s'implementen pel bé d'Alcoi independentment que donem o no suport als pressupostos".