El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi sobre la Campanya 'Viure al Centre': "sembla una broma pesada"

Dos parelles viuran durant 6 dies en un habitacle de 38 m² que s'ha construït a la plaça d'Espanya.

La plataforma municipalista reclama que el govern d'Alcoi deixe de fer política d'aparador i de prendre mesures que queden boniques per a les xarxes socials. "Han d'atendre la realitat dels alcoians i alcoianes i oferir mesures que milloren la seua vida" afirmen en un comunicat.

Les reaccions de l'oposició amb relació al concurs que farà que dos parelles visquen 6 dies a un habitacle a la plaça d'Espanya no s'han fet esperar. Guanyar Alcoi considera que amb aquesta campanya "es frivolitza amb el problema d'accés a l'habitatge", i ho emmarca dins d'una "política d'aparador" del govern local.

Recordem que el govern ha presentat aquest dijous una campanya d'atracció de població al centre de la ciutat. Sota el títol 'Vols les claus del centre?' es vol que dos parelles visquen durant 6 dies en un habitacle de 38 m² que s'ha construït a la plaça d'Espanya.

Davant d'aquesta campanya Guanyar Alcoi, a través de les paraules de la seua regidora Sandra Obiol, assenyala: "podria ser una campanya comunicativa molt engrescadora si el centre reunira les condicions suficients per a viure amb condicions en la societat actual, però sense això el que sembla és una broma pesada. L'Alcalde i el seu govern s'estan rient de les dones i homes que viuen al centre i als que li falta una escola pública, per exemple, o als que veuen com al seu barri proliferen els solars de cases enderrocades. Just avui que han presentat la campanya hi havia previst un enderroc en el carrer Casa Blanca".

La plataforma municipalista reclama que el govern d'Alcoi deixe de fer política d'aparador i de prendre mesures que queden boniques per a les xarxes socials. "Han d'atendre la realitat dels alcoians i alcoianes i oferir mesures que milloren la seua vida", afirmen en un comunicat.