El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi xifra en el 0,31% l'execució del pla edificant en els últims 4 anys

IES Andreu Sempere, pendent d'una inversió de 4 milions d'euros.

El pla edificant ha permés invertir únicament 38 mil dels 12 milions previstos per a la millora de centres escolars en Alcoi durant els 4 darrers anys. Aquest és el balanç que fan des de Guanyar Alcoi, el que es tradueix en un 0,31% de l'execució del pla.

La inversió de 38.000 euros respon solament a les marquesines del CEIP Miguel Hernández, deixant de banda la resta de millores, incloses les de l'IES Andreu Sempere, valorades en 4 milions d'euros. La resta del pla també inclou el nou gimnàs i aules del Pare Vitòria, i l'ampliació de l'IES Cotes Baixes, projectes per als quals encara no s'haurien redactat els projectes.

La número 3 en la llista de la formació per a les municipals, Tània Aznar, assegura que la reforma de l'Andreu Sempre "s'ajorna sense cap explicació, el projecte que se suposava més avançat i que era pràcticament imminent ja no existeix". Aznar considera també que cal revisar "entre totes l'estat de l'Escola Pública a Alcoi. Ja no sols pel que fa a aquestes infraestructures i equipaments, sinó també pel que fa a la qualitat educativa i pel que fa a l'oferta de places públiques en tots els nivells".