El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Controlat l'incendi al centre d'Alcoi

S'han vist afectades les dos primeres plantes d'un edifici de vivendes, que ha estat desallotjat. Han actuat en l'incendi 2 mitjans aeris, 2 unitats de Bombers, 2 bombes i voluntaris. 

Els Bombers han controlat l'incendi que s'ha originat aquest migdia del 17 de juliol al carrer Sant Miquel, a esquena del jutjat. És una zona de barranc i vegetació, però el foc s'ha estés fins a un edifici de vivendes proper, propietat de l'EVHA, Entitat Valenciana d'Habitatge, on s'han cremat les dos primeres plantes habitades i els veïns han sigut desallotjats. La resta de plantes tan sols s'han vist afectades pel fum.

En l'extinció de l'incendi han anat dos helicòpters que finalment no han intervingut. Però han actuat una Unitat de Comandament; dos bombes, una rural i altra nodrissa; 1 unitat de Bombers Forestals, i un equip amb 1 sergent, 1 cap i 6 bombers, a més dels voluntaris d'ACIF

També continua actiu a hores d'ara l'incendi provocat ahir entre Monòver i Villena, i que ha sigut fruit d'una imprudència humana. En aquest cas s'ha detingut a un home que ha declarat davant el jutge per un delicte d'incendi forestal amb imprudència. Ha quedat en llibertat provisional amb obligació de comparéixer una vegada al mes al jutjat.