El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Joe Pask i Golden Tricoma inauguren els continguts d'AGCB.live

Pega una volta i gaudeix de la música feta a casa. A la plataforma AGCB.live, al canal de Youtube, o a MixCloud

La plataforma per als músics alcoians agafa força i presenta els seus dos primers continguts, dos gravacions en directe de Joe Pask i Golden Tricoma; dos estils musicals molt diferents: rock i rap. T'oferim cinc cèntims de les gravacions, que pots gaudir completes en AGCB, on es penjarà més contingut.

Alcoi Glocal Culture Broadcast, AGCB, és la nova plataforma alcoiana de difusió per als artistes musicals, principalment d'Alcoi tot i que no es tanca portes amb fronteres. La idea és oferir un espai de gravació professional als grups perquè puguen fer la seua maqueta. Però el resultat, a més, es penja en la web de la plataforma.

De moment, s'estrena amb dos continguts, dos vídeos de quasi 20 minuts cadascun amb dos directes de molta qualitat. Per una banda tenim a la banda de rock de Joe Pesk, i per altra al raper Golden Tricoma. En total, s'ha contactat en quasi 40 grups per a les primeres gravacions, que aniran penjant-se a AGCB.live.

En el vídeo, el coordinador del projecte Carlos Gomis ens parla dels dos primers continguts oferits a la plataforma, i també podeu gaudir de cinc cèntims de les gravacions que deixen en ganes de més. El regidor de cultura Raül Llopis considera que el resultat és bo per als músics, que compten amb una maqueta en bona qualitat; però també per al públic i fins i tot per als productors musicals, que amb tan sols un clic poden trobar molta música d'estils molt diferents. Llopis explica que hi ha poques iniciatives semblants al territori espanyol però cap promoguda per una institució pública, com és el cas d'Alcoi.

També es treballa en format podcast, amb entrevistes a músics i xarrades que es poden seguir a MixCloud