El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Jordi Segura, nou regidor a Alcoi després de la jubilació de Miguel Juan

Jordi Segura és el número 13 de la llista que el PSOE va presentar a les eleccions del 2019.

Hi haurà més canvis de govern, però s'anunciaran la setmana pròxima perquè l'alcalde ha volgut deixar el protagonisme hui al regidor que ix i al regidor que entra.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés i el portaveu del govern Jordi Martínez han fet públic un dels canvis en el govern municipal després de la jubilació de MIguel Juan, qui fins ara era regidor d'esports i sanitat. Entra en el seu lloc el següent de la llista dels socialistes, Jordi Segura, professor en el campus d'Alcoi de la UPV.

D'esquerra a dreta, Jordi Segura, Miguel Juan, Toni Francés i Jordi Martínez

En el plenari ordinari de juny es farà efectiva la renúncia de Miguel Juan, i al llarg del mateix mes es farà efectiva la nova incorporació. Jordi Segura diu que agafa aquesta responsabilitat "amb molta il·lusió i amb un equip molt cohesionat de govern en què confie". El portaveu municipal Jordi Martínez diu que Segura "és una persona serena, tranquil·la, amb caràcter molt assequible. I que treballarà cada dia, perquè així ho fa ja, per la ciutat d'Alcoi".

No s'ha concretat les regidories de les quals es farà càrrec, perquè Toni Francés diu que la pròxima setmana anunciarà una reorganització de les àrees i regidories municipals.

Per la seua banda, Miguel Juan s'ha emocionat quan s'ha acomiadat, però explica que ell creu ferment que "quan ja has complit una etapa has de deixar pas a la gent que ve darrere". I l'alcalde Toni francés ha tingut paraules d'agraïment pel treball de Miguel Juan, i diu que a més d'un amic, és una "peça fonamental en el meu equip". "Des del punt de vista polític ha demostrat que és un treballador incansable i un gran gestor", Toni Francés, "és impossible trobar en Alcoi una persona que pose un però, una crítica, a Miguel Juan". I assegura que "fa un pas al costat, perquè continuarà implicat en el nostre projecte, en el nostre partit i en la ciutat d'Alcoi".