El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

José Luis Todolí deixa la seu de la UA a Cocentaina per formar part del nou equip rectoral

José Luis Todolí i Mireia Estepa / Ajuntament de Cocentaina

Todolí s'incorpora com a director del Secretariat de Transferència de Coneixement dins del Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica en el nou equip rectoral.

El que ha sigut fins ara el coordinador acadèmic i director de la Seu Universitària de la UA a Cocentaina, José Luis Todolí, deixa el càrrec. Des de l'Ajuntament agreixen la seua tasca. Todolí s'incorpora com a director del Secretariat de Transferència de Coneixement dins del Vicerectorat de Transferència, Innovació i Divulgació Científica en el nou equip rectoral.

Entre moltes altres activitats que la Seu de Cocentaina, dirigida per Todolí, ha portat a terme en col·laboració amb entitats i associacions, com són les 16 edicions del Curs d’Autoaprenentatge de Valencià per al professorat de valencià; diversos cursos de micologia, licors tradicionals, flora i vegetació; 5 edicions del curs de Microvinyes; 5 edicions del Congrés Nacional de Nutrició Esportiva, Cineantropometria i salut; 11 edicions de les Jornades d’Oncologia a Cocentaina a càrrec de SOLC; una vintena de cursos d’Innovació Educativa; 4 edicions del Curs Escola Inclusiva amb el Projecte Roma; potenciació dels Cursos d’Estiu Rafael Altamira de la UA, etc.

Durant el mandat de José Luis Todolí també cal destacar els Concerts de Guitarra del Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica, els Concerts de Nadal de l’OFUA, diverses presentacions de llibres, exposicions, i conferències, tan presencials com a distància, i les col·laboracions amb el Sent-me, amb el Certamen Coral Fira de Tots Sants, la Mostra de Teatre o el Cinema en Valencià, entre altres.

L’Ajuntament de Cocentaina reconeix i agraïx amb aquestes línies la professionalitat i la implicació de José Luís Todolí. És natural de Cocentaina catedràtic d’Universitat en el Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant, entre altres càrrecs.

Mireia Estepa, alcaldessa del municipi, explica que "es tanca una etapa en la qual la relació entre les institucions sempre ha sigut excel·lent, en gran part gràcies al fet que Todolí és una persona resolutiva, implicada, participativa i que sempre aporta. La Seu UA de Cocentaina perd a un gran director, però ens alegrem moltíssim que ocupe el càrrec de director de Secretariat de Transferència perquè ho mereix i, de segur, que aportarà tot el seu bon saber fer".