El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Juan Serrano confirma a ARAMULTIMÈDIA el seu adéu a l’Alcoyano

Serrano
  • S’ha mostrat dolgut per les informacions i declaracions que s’han produït en els últims dies i que afecten la seua persona i la seua gestió, especialment les que procedeixen de dins del club, en clara al·lusió al secretari tècnic, Josele González
  • Acabarà així un idil·li de 12 temporades amb dos ascensos i el pas pel futbol professional, en concret un any en Segona A.

Juan Serrano deixa el club. Així ho ha confirmat telefònicament a ARAMULTIMÈDIA. Dilluns signarà el traspàs de les seues accions i quan el Consell d’Administració ho formalitze oficialment, abandonarà el càrrec.

El fins ara president del Deportivo, Juan Serrano, té cita amb el notari i la resta de membres del Consell d’Administració per a traspassar les seues accions. L'abans possible, el Consell tramitarà la seua renuncia i iniciarà la recerca de nous membres i d'un nou president.

Acabarà així un idil·li de 12 temporades amb dos ascensos i el pas pel futbol professional, en concret un any en Segona A.

En declaracions a ARAMULTIMÈDIA, ha dit que la decisió estava presa des d’abans del Play Off i que estava esperant a resoldre alguns assumptes pendents del club per a anunciar el seu adéu.

També s’ha mostrat dolgut per les informacions i declaracions que s’han produït en els últims dies i que afecten la seua persona i la seua gestió, especialment les que procedeixen de dins del club, en clara al·lusió al secretari tècnic, Josele González, qui dijous demanava obertament la seua marxa. “Cadascú té la seua funció en el club i la seua no és institucional i únicament esportiva”, ha assegurat Serrano,

El club quedarà temporalment sense presidència a l'espera que el Consell d'Administració en reunisca i dissenye el futur de l'entitat. De moment es postula Toni Justícia com a futurible en el càrrec.