El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira de Nadal de Xixona rep visites virtuals de 10 països

'Terró' de Xixona / Ajuntament de Xixona

La xef amb una estrela Michelin, Susi Díaz, ha exercit d'ambaixadora de la Fira

Més de 54.000 persones han visitat la Fira de Nadal de Xixona que ha celebrat la seua edició més atípica a causa de la Covid-19. L'Avinguda de la Constitució s'ha traslladat a la web feriadenavidad.es

La Fira de Nadal del lloc més dolç del món ha rebut visites d'Argentina, Alemanya, Francià, Brasil, Xina, Gran Bretanya, Mèxic, Països Baixos, Estats Units i Espanya. Per ciutats espanyoles, han rebut visites virtuals des de molts punts com Alacant, Barcelona, Madrid, Valencià, Alcoi, Elx, Benidorm, Sevilla i Elda.

L'alcaldessa, Isabel López, considera que les dades “són molt bons, ja que en l'edició presencial van passar per Xixona 95.000 persones i, en aquesta ocasió, amb un concepte totalment diferent i condicionat per les circumstàncies, s'ha aconseguit que almenys la meitat conserven el seu vincle amb la Fira de Nadal de Xixona a través de la pàgina web”.

Les xarxes socials de la Fira de Nadal de Xixona, amb perfils en Facebook i Instagram, també han suposat una gran porta de trànsit cap a la plataforma digital, ja que han sigut un aparador que ha mostrat el treball i els productes elaborats per cadascun dels expositors.

A més, la xef amb una estrela Michelin, Susi Díaz, ha exercit d'ambaixadora de la Fira difonent diversos vídeos en els quals ha mostrat la seua devoció pel torró com a ingredient en la cuina, més enllà de les festes nadalenques. Precisament, l'abast d'aquests vídeos ha sumat a prop de 60.000 persones. Tant l'alcaldessa com el president d'AEX, Pascual Sanchis, coincideixen que els bons resultats i els canvis en els hàbits de consum certifiquen que “aquesta eina web ha arribat per a quedar-se”.