El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Fira rebrà ajudes de patrimoni i turisme, ara que és BIC

La inauguració de la Fira ha donat per a molt. Des d'ARAMULTIMÈDIA t'oferim un complet vídeo amb la lectura del privilegi i les declaracions de les autoritats.

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, ara que està declarada BIC, gaudirà d'una sèrie d'ajudes des de patrimoni o turisme. Així ho ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la seua visita a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, "un dels grans esdeveniments que té la Comunitat Valenciana. Un punt de trobada del comerç, però també de convivència, i que en el segle 21 continua tenint una gran vitalitat". Puig explica que no hi ha una partida concreta per als BIC en els pressupostos, però que si compten amb el suport inversor de la Generalitat.

Són declaracions que Ximo Puig ha fet a Cocentaina, en la inauguració de la Fira de Tots Sants. Des d'ARAMULTIMÈDIA ja et vam avançar tot el que ha passat en el primer dia de la Fira de les Fires, però ara pots gaudir de la lectura del privilegi i les paraules de les diferents autoritats en aquest complet vídeo que t'oferim

Recorda que encara queden dies de Fira al davant! Si vols saber més, ací tens entrevistes on parlem dels diferents vessants de la Fira: cultural, esportiva, tecnològica. I no et perdes la nostra entrevista amb els protagonistes d'enguany, Kiko Moya i Tere Cerver. I si tens intenció de visitar Cocentaina, ací tens tota la informació sobre horaris, autobusos, pàrquings i més.