El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La gastronomia de Cocentaina i la Fira de Tots Sants com a BIC estaran presents a FITUR 2019

Stand de Costa Blanca de l'edició 2018 a FITUR / AM

Els atractius contestans es podran veure el 23 de gener.

Cocentaina torna a FITUR en l'edició de 2019, el major aparador turístic del territori espanyol que té lloc a Madrid entre el 23 i el 27 de gener. La capital d'El Comtat porta a FITUR part de la seua gastronomia i el reconeixement de la Fira de Tots Sants com a Bé d'Interés Cultural (BIC).

El primer dia que FITUR obri les seues portes, el Patronat Costa Blanca serà protagonista. També ho serà l'interior de la província d'Alacant i, per descomptat, Cocentaina. En aquesta gran fira turística es presentarà la Fira de Fires. La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cocentaina mostrarà a tothom que la Fira de Tots Sants ja compta amb la distinció de BIC. A més presentarà algunes novetats de la propera edició i les impressionants xifres de 2018.

Aquesta presentació tindrà lloc en el video-wall del Patronat Costa Blanca el dimecres 23 de gener a les 14 h. Altre dels atractius que Cocentaina mostrarà a FITUR serà la seua gastronomia. El restaurant 'Nou Raspa' oferirà un show-cooking amb propostes locals, segons ha confirmat l'Oficina de Turisme a ARAMULTIMÈDIA. El show-cooking està programat per a les 12:30 h. del dimecres 23 de gener. A banda d'aquesta promoció, hi haurà fullets de tot el potencial turístic de Cocentaina en l'stand de Costa Blanca.


Cal destacar que Cocentaina no és la primera vegada que acudeix a FITUR. L'any passat, la Filà Bequeteros ja va desfilar pels carrers de Madrid dins de la desfilada de Costa Blanca representant als Moros i Cristians. Aquest mitjà de comunicació estarà present a FITUR per apropar l'actualitat de les nostres comarques.

Al certamen madrileny assistiran l'alcaldessa, Mireia Estepa; la regidora de Fira, Mariona Carbonell; i el regidor de Turisme, Toni Hernández.


Cocentaina també estarà molt present al llibre 'Destinos Gastronómicos de la Provincia d'Alicante'. Kiko Moya, xef del Restaurant L'Escaleta, ha escrit el pròleg d'aquesta publicació. Aquest llibre es presentarà el dimecres 23 de gener a les 11 h. a l'escenari principal de l'stand de la Comunitat Valenciana a FITUR amb representants de la Generalitat, Diputació, i els 17 alcaldes de municipis seleccionats. La publicació es distribuirà a Madrid Fusión i des del 2 de febrer a totes les oficines de turisme de la província d'Alacant.