El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat assumeix la tutela del nadó suposadament lesionat pels pares

La parella detinguda continua en dependències policials a espera de declarar davant el jutge.

La Conselleria de Polítiques Inclusives també s'ha fet càrrec de l'altre fill de la parella, un xiquet de vora 4 anys.
 

A primera hora de la vesprada han declarat davant el jutge els pares, una parella jove que residia a Banyeres de Mariola. El nadó continua ingressat a un Hospital de València.

Aquest 10 de febrer ha declarat davant el jutge la parella detinguda aquest cap de setmana després de portar a l'Hospital Verge dels Lliris el seu nadó de 3 mesos amb diversos colps i fractures. Al llarg del matí també han declarat veïns i familiars de la parella, i els pares han entrat per separat a parlar davant el jutge al voltant de les 15 hores. Ara estem pendents de la decisió del jutge. 

Donada la situació, s'han activat tots els protocols i la Conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat s'ha fet càrrec de la tutela del nadó, que continua ingressat a l'Hospital Clínic de València. Conselleria també s'ha fet càrrec del fill major, de 4 anys. Ja s'ha iniciat els contactes amb els serveis socials de Banyeres de Mariola, on residia la família, per vore què fan en els menors. Si no troben familiars directes que puguen fer-se càrrec, el més probable és que es busquen famílies d'acollida, sobretot en el cas del nadó.

Per altra banda, diversos mitjans publiquen que el nadó que suposadament ha patit les lesions tenia un bessó que va morir el 7 de gener, extrem que encara no ha pogut ser confirmat per aquesta redacció.