El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Generalitat destina 40.000 € per a la Fira de Tots Sants

Palua Comtal de Cocentaina / Foto: Aramultimèdia

El Consell ha autoritzat el convei entre l'Ajuntament de Cocentaina i Turisme Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament de Cocentaina i Turisme Comunitat Valenciana col·laboren per promoure la Fira de Tots Sants, el municipi rebrà per actuacions de màrqueting i promoció 40.000 €.

Turisme Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’impulsar i donar a conéixer les festes tradicionals valencianes, ha firmat un conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina pel qual subvenciona al municipi amb 40.000 € per a la Fira de Tots Sants.

En aquest acord Cocentaina es compromet a dur a terme activitats per a tots els públics durant la Fira de Tots Sants. Jornades gastronòmiques, el dia dels xiquets, campionats esportius, concerts i exposicions al Palau Comtal o la mostra del cartell anunciador de la Fira. Tot en un any que, recordem, la Fira ha tingut un format diferent de l'habitual, i amb un volum de negoci del 40 per cent del que és habitual

A més de publicitar als mitjans totes aquestes accions, l’ajuntament promocionarà l’equip ciclista “Fira de Tots Sants-AllTricks que recorrerà tot el territori nacional amb aquest espònsor. Una aposta forta per donar més visibilitat a una de les festes més rellevants de Cocentaina i que forma part de les seues arrels, la Fira de Tots Sants.