El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Entra en funcionament la nova targeta del Servei de Transport Universitari de la Mancomunitat

Tota la informació sobre les novetats de l’STU està disponible en la següent adreça.

A partir d'aquest mes de febrer els usuaris del Servei de Transport Universitari (STU) ja podran utilitzar la nova targeta de PVC amb xip, així com adquirir els nous abonaments de transport.

Els usuaris de l’STU encara podran fer ús dels abonaments de cartó, que conviuran amb la targeta fins al dia 15 de febrer. A més, en cas que els resten viatges de cartó per utilitzar una vegada passada aquesta data, podran transferir-los a la targeta. Els nous abonaments (1 viatge, 10 viatges, 20 viatges o mensual) podran adquirir-se i incorporar-se a la targeta a partir de l'1 de febrer.

L’ús de la targeta amb xip propiciarà que la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat compte amb més informació sobre l’ús que els usuaris donen al servei i, per tant, podrà anar adaptant progressivament el servei a les seues necessitats reals.

Els nous tipus d’abonament i la targeta de transport se sumen a les millores implantades l’u de gener, com la possibilitat d’utilitzar la línia regular Alcoi-Alacant amb l’abonament de l’STU. Tota la informació sobre les novetats de l’STU està disponible en la pàgina web de la Mancomunitat.