El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mancomunitat premia la qualitat emprenedora de les comarques

En el vídeo, el gerent de la Mancomunitat Arnaldo Dueñas, i l'Agent de Desenvolupament Local Inma Sancho, expliquen els premis i les vies per a informar-se i presentar-se.
 

Quasi la meitat de les empreses premiades per la Mancomunitat en aquests últims anys continuen en actiu. Una xifra important que mostra l'èxit de la capacitat emprenedora de les nostres comarques. Està oberta ara la nova edició, amb un total de 6.000 euros en premis.

Arriba una nova edició dels premis empresarials de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, la novena edició ja, i en la que es premien les idees de negoci i les empreses recentment creades. Hi ha un total de 6.000 euros en premis repartits en diferents categories, que es poden consultar ací. A més enguany s'ha creat una nova categoria relacionada amb els esforços fets per les empreses per adaptar-se a les circumstàncies de la COVID-19.

Però el premi, més enllà de la dotació econòmica, és el seguiment i assessorament de les noves empreses per part de la Mancomunitat, i que està donant els seus fruits. Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat, ens explica que dels premiats en els últims nou anys, quasi la meitat de les empreses continuen amb activitat; una important xifra d'èxit en l'emprenedoria comarcal.

En el vídeo, tant Arnaldo Dueñas com Inma Sancho, l'Agent de Desenvolupament Local, ens expliquen què han de fer les empreses per a presentar-se a aquesta nova edició del concurs.