El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova rotonda d’Alcoi ja està finalitzada

Un total de 400.000 euros és el que l’Ajuntament ha destinat dels seus pressupostos per a realitzar aquestes obres. Tot i que la glorieta ja està finalitzada, encara queda una segona part d’obra en la qual s’arreglarà l'eixida que es dirigeix cap al poliesportiu.

Si has anat durant els últims mesos al poliesportiu o has anat cap a Alacant per l’eixida sud d’Alcoi, t’hauràs adonat que estava en obres. Ara, ja ha finalitzat aquesta actuació, i ja no trobem maquinària d’obres, ara, podem veure una nova rotonda.

400.000 euros dels pressupostos de l’Ajuntament d’Alcoi han sigut els destinats en adequar aquesta zona, que segons el regidor d’Obres, Jordi Martínez, "era una demanda de la ciutadania per tal de fer l'entrada i l'eixida de la localitat més fàcil".

Ja des de les obres del Pont de Fernando Reig es va col·locar una glorieta provisional en aquest punt, però ara és una realitat. I parlant de rotondes provisionals, la que trobem a meitat de la Beniata, de moment es quedarà així fins que l’Ajuntament tinga el vistiplau del Ministeri per tal de poder realitzar qualsevol actuació, ja que a l'estar dins d’una carretera nacional, seria competència d’aquesta administració decidir que es fa en aquest punt.

És cert que ja veiem la rotonda finalitzada, però, des de la regidoria d’Obres, ens han recordat que encara queda finalitzar l’eixida cap al poliesportiu i les voreres d’aquesta zona perquè així puguem tindre finalitzada l’obra en aquesta zona. En total, Jordi Martínez ha dit que són 4 mesos d’actuació entre fer la rotonda i adequar aquesta eixida que està per a finalitzar.

Com ja us vam contar en Aramultimedia, la part estètica d’aquesta obra ve de la mà de l’escultor Andreu Alfaro, amb la seua obra “Donant-li Voltes”, que fins ara estava ubicada al parc de Cantagallet.