El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pluja ajorna definitivament la Glòria a aquest dilluns 22 d'abril

Cel d'Alcoi / AM

En cas que aquest dilluns 22 d'abril també ploga, es prendrà la decissió d'ajornar o no les dues glòries abans que comence la missa de la Glòria infantil. 

Finalment, les Glòries, tant la 'major' del carrer com la infantil, se celebraran el dilluns 22 d'abril. És la decisió conjunta que han pres Associació de Sant Jordi (ASJ), Ajuntament d'Alcoi i els presidents de les 4 agrupacions musicals involucrades en les glòries.

L'acte conjunt de les dues glòries començarà a les 11:30 h al Partidor fins a l'Església de Sant Jordi. Aquest és l'acord al que hi han arribat Ajuntament, ASJ i les agrupacions musicals que ixen en les Glòries: la Nova, la Primitiva, la Unió Musical i l'Agrupació Musical Serpis. 

En cas de pluja aquest dilluns 22, abans de la missa dels 'Glorierets' es decidirà si es fan els dos actes o s'ajornen pe segona volta. Com a part positiva, si el calendari haguera sigut l'habitual, tant el Dia dels Músics com les Entrades, correrien perill.


Cal recordar que, segons ha informat estes entitats, "la Glòria dels hospitals es manté inamovible, sent que de posposar la desfilada de la Glòria pels carrers d'Alcoi, els autobusos que traslladaran als Gloriers dels hospitals estaran situats en la Plaça d'Espanya (enfront del Teatre Calderón), la Plaça Ramón y Cajal, i la Plaça Pintor Gisbert (Parterre)". D'aquesta manera la Glòria de l'Hospital sí que se celebra com estava programada aquest diumenge 21 d'abril, així com els actes interns de les filaes.

Segons el comunicat de l'ASJ publicat poc després de les 8:45 h, "si tampoc es poguera celebrar el dilluns 22 les dues Glòries, estan barallant-se algunes opcions, les quals seran comunicades amb suficient antelació".


Malgrat que s'ha ajornat la Glòria, t'oferim les entrevistes dels Gloriers en vídeo.


Previsió per al dilluns 22 d'abril


La comissió formada per agrupacions musicals, ASJ i ajuntament ha decidit ajornar la glòria oficial del carrer a aquest dilluns 22 d'abril (dilluns de mona i de Glòria infantil). Però quina previsió hi ha per aquest dilluns?


Segons Oratgenet, "dilluns de Pasqua també s’espera que siga plujós sobretot junt a la costa i a les comarques centrals on les precipitacions encara podran descarregar amb intensitat moderada o forta".