El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La UME continua desinfectant espais públics a Alcoi

Desinfecció a Masymas / AM

L'alcalde, Toni Francés, ha destacat a xarxes socials que d'aquesta manera, la UME, "reforça el treball que de forma continuada es fa des de l’Ajuntament".

El supermercat 'Masymas' de la Plaça d'Espanya i el Mercat de Sant Roc han sigut dos dels llocs en què la Unitat Militar d'Emergències (UME) ha portat tasques de desinfecció del Covid-19.

La UME desinfecta distints llocs públics d'Alcoi. Cal destacar que la primera vegada que estigueren a Alcoi fou el 18 de març, quan desinfectaren per primera vegada la Residència Domus VI del Carrer Oliver.


La segona vegada que desinfectaren la residència fou el 25 de març, quan desinfectaren la segona i tercera planta. Aquesta informació fou oferida per À Punt.


A banda d'espais sanitaris, també s'han desinfectat espais públics com és el cas del supermercat Masymas del centre d'Alcoi o el Mercat de Sant Roc. L'alcalde, Toni Francés, ha destacat a xarxes socials que d'aquesta manera, la UME, "reforça el treball que de forma continuada es fa des de l’Ajuntament".

 

Desinfecció a Masymas