El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La vesprada porta calma, però demà divendres tornen les pluges a les nostres comarques

Segons les previsions d'Oratgenet, demà divendres hi haurà precipitacions durant tota la jornada similars a les d'aquest matí de dijous.

Les precipitacions continuaran aquest matí de dijous 12 de setembre. Segons el meteoròleg Jordi Payà, la previsió és que per a la vesprada d'aquest dijous les pluges "remeten o fins i tot desapareixen". Aquesta calma durarà poc, ja que demà divendres serà un dia molt similar al matí d'aquest dijous. Al vídeo de Carlos Caballer podeu veure la presa del pont de les Calderes, on comença el Barranc de l'Encatada a Planes

Hui és un dia de bojos per als meteoròlegs. La pluja és intensa a les nostres comarques. Destaquen els més de 400 litres per metre quadrat caiguts a Beniarrés. La previsió per a la vesprada és que les pluges remeten o, fins i tot no hi haja, a la zona de l'interior nord d'Alacant. Segons indica Jordi Payá, d'Oratgenet, a ARAMULTIMÈDIA "les pluges aniran remetent des d'aquesta vesprada fins demà a primera hora del matí".

Pel que fa a divendres 13 de setembre, segons Payà, la jornada serà similar al matí d'aquest dijous. La previsió és que hi haurà precipitacions durant tot el dia i serà un dia "delicat".

Plaça de l'Assut a AgresRomeria a la Font Roja
Alcoi celebra un dia gran al seu calendari amb la Romeria a la Font Roja. Aquesta està programada per al diumenge 15 de setembre. Segons indica el consistori alcoià, la celebració de la Romeria d'aquest diumenge depén de l'evolució de la tempesta.

Jordi Payá sosté que les previsions per al diumenge mostren una jornada "tranquil·la" meteorològicament parlant.