El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La ceràmica de Vigreyos, protagonista a la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi

L'expossiciò s'ha posposat a causa de la Covid-19

L’espai que gestiona l’Ajuntament d’Alcoi a l’IVAM CADA Alcoi ha renovat les seues exposicions. La principal és de Vicente Gomis Casasempere, més conegut com a Vigreyos, que encara exposa als seus 83 anys. Les expos es completen als espais Ordit i Trama amb els artistes Virgina Jordá i Gilberto Dobón.

Aprofitant la visita del conseller Marzá, l’Ajuntament d’Alcoi també ha presentat les exposicions de la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi. La principal és la de l’alcoià Vigreyos, que ha exposat arreu de tot el món i ara ho fa a Alcoi. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l’exposició i ofereix aquest vídeo amb les declaracions de l’alcalde, Toni Francés.

I també en la tercera planta tenim els dos espais especials: la Trama i l'Ordit. Si l'exposició general tenim la mostra d'un artista reconegut, referent i major, en l'Ordit "li donem l'oportunitat a una artista que està ara explorant", amb una obra de Virginia Jordá que presenta una peça mixta de ceràmica i acer. I en la Trama es fa un repàs per l'escultura a la ciutat d'Alcoi, tan urbana com en interiors, amb un estudi i una sèrie de fotografies de Gilberto Dobón.