El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament assegura que la Conselleria "està allargant el procés" d'obertura del CEEM

El Centre de Malalts Mentals constarà de 40 places de residència i de 20 places de centre de dia.

El regidor d'Obres, Jordi Martínez, assegura que l'Ajuntament ha "portat avant tots els passos per a realitzar el traspàs de l'edifici; comuniquem a Conselleria que l'edifici estava completament acabat, van vindre els tècnics i és aquesta Conselleria la que està allargant el procés".

Després que Compromís Alcoi culpara fa pocs dies a l'Ajuntament d'Alcoi pel retard en l'obertura del Centre de Malalts Mentals del Barranquet de Soler, és ara el consistori alcoià qui ix al pas de les acusacions, assegurant que és la conselleria de Mónica Oltra qui ha de fer el pròxim moviment.

Aquest pas ha de ser la redacció d'un informe mitjançant el qual la Conselleria de Polítiques Inclusives assumisca la titularitat del centre. En aquesta línia, des de l'Ajuntament asseguren que el passat 14 de juny tècnics de la Conselleria van visitar les instal·lacions del CEEM per tal de preparar l'informe.

Recordem que l'Ajuntament d'Alcoi va fer públic ara fa un mes la finalització de les obres d'adequació, pas previ perquè la titularitat de l'immoble passara a la Conselleria. "L'ajuntament ja ha fet tots els passos necessaris, la pilota està en la teulada de la Generalitat que ha d'acceptar aquesta recepció", ha explicat el regidor d'obres de l'Ajuntament d'Alcoi, Jordi Martínez.

Problemes amb les canonades

Compromís Alcoi també alertava de possibles problemes en les canonades de la instal·lació, els quals s'haurien produït dies després de la finalització de les obres. Martínez desmenteix que es tracte d'un problema en les canonades, assegurant que fou una fuita en un dels dipòsits d'aigua calenta la que hauria motivat l'acumulació d'aigua visible des de l'exterior. L'endemà a la fuita es "va substituir aquest entroncament, tornant a omplir-se el depòsit, una reparació realitzada pels tècnics de l'ajuntament", explica l'edil d'Obres.