El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament es reunirà amb els alumnes del Campus de la UA

Toni Francés assegura que "tenim un campus ja consolidat pel qual la universitat està apostant de forma clara i decidida".

L'objectiu és saber si gran part coincideix en les assignatures optatives a triar i vore si es poden cursar en Alcoi. Tot i això l'alcalde avança que "és materialment impossible oferir tots els itineraris que hi ha en magisteri a la nostra ciutat i això ja ho sabíem".

Aquest dimarts 16 de març s'ha celebrat una Junta de Portaveus a petició del Partit Popular perquè els partits coneguen de primera mà la situació amb el Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant. Com ja hem explicat en ARAMULTIMÈDIA, els alumnes del quart curs hauran de desplaçar-se al campus de Sant Vicent per a cursar les assignatures optatives, situació que ha generat les crítiques de l'oposició.

"Ens agradaria que alguns dels itineraris es pogueren fer en la ciutat d'Alcoi" explica l'alcalde Toni Francés, qui avança que l'ajuntament es reunirà amb els alumnes afectats per a estudiar les optatives que volen fer, "si hi ha una ampla majoria que tenen clar l'itinerari es pot plantejar que el puguen finalitzar-ho a la nostra ciutat". Tot i això, Francés diu que entenen la proposta de la Universitat d'Alacant, "és materialment impossible oferir tots els itineraris que hi ha en magisteri a la nostra ciutat i això ja ho sabíem".