El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Ajuntament té previst iniciar la ciutat esportiva de l'Alcoyano al Francisco Laporta aquest estiu

El projecte contempla la construcció de dos nous camps de futbol i una zona de graderies.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha confirmat que la licitació de les obres d'ampliació del Poliesportiu Francisco Laporta és imminent, per la qual cosa s'espera que la primera de les tres fases que contempla el projecte puga començar aquest mateix estiu.

El projecte contempla la construcció de dos nous camps de futbol i una zona de graderies i vestuaris en meitat dels dos; la zona projectada per a acollir l'obra és l'àrea que envolta la pista d'aeromodelisme. En aquesta primera fase "s'adequarà la plataforma on disposar els dos nous terrenys de joc i s'escometrà la construcció d'un d'ells" apunta Belda. 

Recordem que en abril del 2016 es presentava el projecte d'ampliació del poliesportiu, sota el nom de Ciutat Esportiva de l'Alcoyano, i que l'any passat l'Ajuntament rebia l'informe favorable de la Generalitat Valenciana on es donava llum verda al projecte d'ampliació.

Problemàtica amb l'aparcament

Les obres suscitaran un reordenament en les places d'aparcament, concretament en la zona habilitada per a aquest fi al costat de la pista d'aeromodelisme. Durant l'execució de les obres s'habilitarà una zona d'estacionament al camp de futbol número 3 dels camps del Serpis. "Es tracta d'una mesura provisional, que afectarà un terreny de joc pràcticament en desús" recalca Belda, qui assegura que es "guanyaran més places d'aparcament de les que es puguen perdre".