El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Alcoi més cultural: comencen les visites comentades a l’IVAM CADA Alcoi

Aquesta activitat estarà fins el 23 de gener i forma part de les activitats preparades per impulsar l'oferta cultural d'Alcoi.

L’IVAM CADA Alcoi inicia les visites comentades de la seua exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global”. Les visites es repetiran fins gener com una de les activitats que es realitzaran aquests mesos per fomentar la cultura en la ciutat.

ARAMULTIMÈDIA ha assistit a la primera visita comentada de l’exposició “Disseny valencià (2009-2019). Productes per a un món global” situada a la segona planta de l’IVAM CADA Alcoi. Les visites tenen una durada de 45 minuts i podrem gaudir d'elles durant els propers caps de setmana fins gener reservant prèviament la teua plaça.

L’exposició tal com ens ha explicat el seu comissari Xavier Giner, ofereix a l’espectador una nova visió dels objectes quotidians que ens envolten i als que a penes prestem atenció. Gràcies a aquestes visites coneixerem el disseny i la història darrere de les obres exposades.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, també ha estat present aquest primer dia i ha assegurat que aquesta activitat a l’IVAM CADA Alcoi és una oportunitat única per gaudir de la cultura de forma segura en els temps que estem vivint i que la regidoria està preparant moltes més activitats culturals per als pròxims mesos.