El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Alcoyano comença la pretemporada en Muro amb públic i comunica tres baixes

Chato, Mikel Solis i Pau Franch es desvinculen del CDA

El protocol de l'Ajutnament de Muro no permet fumar, és obligatori l'ús de la mascareta i s'haurà de guardar la distància de seguretat en tot moment.

El Deportivo Alcoyano jugarà aquest dissabte 12 de setembre al Camp de La Llometa de Muro. La principal novetat és que serà el primer partit amb públic a les graderies. Segons la informació facilitada pel club, l'aforament serà "molt reduït" i les entrades fins al divendres 11 de setembre de 19 a 21 h a La Llometa.

Els aficionats al futbol estan d'enhorabona. Segons informa l'Alcoyano, el primer partit de pretemporada serà amb públic. El protocol de l'Ajuntament de Muro permet assistir als aficionats però amb un aforament "molt reduït". Les entrades es podran aconseguir dies abans del partit i només es podran aconseguir el dissabte si queden disponibles.

A banda de la restricció en l'aforament, el protocol del consistori murer tampoc permet fumar, és obligatori l'ús de la mascareta i s'haurà de guardar la distància de seguretat en tot moment. El club alcoià també ha donat a conèixer altres partits de pretemporada durant setembre i octubre.

Chato, Mikel Solis i Pau Franch
L'Alcoyano ha arribat a un acord amb Chato, Mikel Solis i Pau Franch per a la seua desvinculació del club en la pròxima temporada.


En un comunicat, el Deportivo "vol agrair la seua professionalitat, entrega i compromís" i "desitjar-li sort en els seus pròxims projectes".