El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Assemblea de l'Associació de Sant Jordi acorda per unanimitat sancionar amb 2 anys sense eixir a festes l'ex primer tro de la Magenta

Casal de Sant Jordi

L'ASJ ha aprovat uns comptes amortitzats de 901.442 euros. La processó del Trasllat serà el 23 d'abril, dia del Patró.

Per unanimitat. Tots els membres de l'Assemblea de l'Associació de Sant Jordi han decidit sancionar l'ex primer tro de la Magenta per convocar una junta de la seua filà quan havia estat apartat de les seues funcions. A banda d'aquest acord, s'han aprovat els comptes i s'ha fixat en el 23 d'abril el dia per a la celebració de la processó del Trasllat.

Reunió assembleària de poc més de 20 minuts la celebrada aquest dijous al Casal de Sant Jordi amb l'aprovació dels comptes que ascendeixen a 901.442 euros, i l'inici d'algunes gestions relacionades amb la pròxima Trilogia. Així, s'ha fixat la processó del Trasllat en el dia 23 d'abril, és a dir, en el Dia del Patró. Recordem que les festes enguany es retarden al cap de setmana del 4 de maig perquè la Setmana Santa cau molt arrere.

Un altre detall important aprovat per l'Assembea ha estat que el dia d'abans dels Músics, els membres de l'Assemblea de l'Associació faran la seua entradeta darrere de la última esquadra de negres, i ja no s'incorporaran a l'altura del Círculo Industrial com feien fins ara. només acabar el sopar oficial. 

Un altre assumpte tractat i aprovat ha estat la sanció a l'ex primer tro de la Filà Magenta, que no podrà participar de la Festa en cap de les 28 filaes ni formar part activa en actes oficials durant dos anys. Aquesta sanció respon a què l'ex primer tro va convocar una junta general de la Magenta quan havia estat apartat de les seues funcions almenys mentre s'aclariren les presumptes irregularitats comptables detectades aquesta entitat després de les passades Festes.

Vicente Jorge Carcelén Jarrín havia fer arribar a l'Associació un escrit, també als mitjans de comunicació, en la que recorria la proposta de sanció i argumentava la seua defensa. Poden consultar l'escrit, publicat en ARAMULTIMÈDIA, clicant ací.

Doncs l'Assemblea de l'Associació, com deien, ha decidit aquest dijous ratificar la decisió de la sanció de caràcter greu per contravindre l'article.243, ap.2, lletra b, de l'Estatut per incompliment dels preceptes administratius de l'esmentat reglament.
 

Comptes per aclarir

I és que en setembre del passat any, l'Associació de Sant Jordi decidia intervindre la Magenta en detectar, alertats per proveïdors, desajustos en la comptabilitat de la filà. Una gestora, assesorada per l'ASJ, ha regit aquesta filà que enguany representa el càrrec de capità moro.