El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Associació de Sant Jordi ajorna tots els actes festers fins el 31 de març

La directiva de l'ASJ s'ha reunit aquest dijous
  • La presentació de les revistes no se celebrarà en el Círcul Industrial el 26 de març
  • L'Ajuntament decidirà en breu si es juga el Trofeu Filaes
  • Es tanca el Museu MAF i també l'església de Sant Jordi. S'ajornen els assajos dels gloriers oficials i infantils.

L'Associació de Sant Jordi d'Alcoi manté -de moment- les dates de les festes de Moros i Cristians en el cap de setmana del 25, 26 i 27 d'abril esperant el que passe en les pròximes setmanes. Sí que han anunciat l'ajornament de tota mena d'assajos i actes de la pre-Festa fins al 31 de març on es tornaran a replantejar la situació depenent de l'estat de l'epidèmia del Coronavirus.

L'ens que organitza les festes d'Alcoi ha emés aquest dijous a la nit un comunicat on manifesta la seua intenció de mantindre les dates dels festejos tal com va aprovar la seua Assemblea General: És a dir, el 25, 26 i 27 d'abril. Els esdeveniments es precipiten i la situació canvia cada dia. Per això, segons el comunicat de l'ASJ, de moment, tal com ha determinat l'Ajuntament, l'activitat es paralitza i es tornaran a replantejar el futur immediat a partir del 31 de març.

El que sí que s'ajornen o varien són els esdeveniments de la institució fins a eixe dia 31 com ara la presentació de les revistes en el Círcul Industrial per al dia 26 de març, es tanca el Museu MAF i també l'església de Sant Jordi. S'ajornen els assajos dels gloriers oficials i infantils.

L'ASJ també recomana les filaes i els seus col.lectius que seguisca les indicacions de l'Ajuntament al respecte de no celebrar esdeveniments socials com ara assajos, assemblees i actes típics de la pre-Festa.

Deixen en mà de l'Ajuntament la celebració del trofeu filaes que normalment es disputa el dijous i divendres sant.