El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'enramada nadalenca començarà a il·luminar el Centre d'Alcoi a partir del 6 de desembre

Enramada de propietat municipal, instal·lada des d'aquest 3 de desembre a Sant Nicolau.

La instal·lació de l'enramada a la resta de la ciutat s'efectuarà abans del dia 9 de desembre.

Enguany dos nous trams de la Cavalcada disposaran d'enllumenament nadalenc municipal: des de l'inici de la desfilada (carrer El Camí) fins a la font Redona, i al llarg del País Valencià.

L'Ajuntament d'Alcoi ha marcat en el calendari el pròxim dijous com a dia en què la tradicional enramada començarà a il·luminar alguns dels carrers del centre d'Alcoi, concretament Sant Nicolau i Sant Llorenç. La idea és fer coincidir aquest fet amb la posada en marxa del mercat del Nadal, que acull la glorieta entre els 6 i 9 d'aquest mes.

Encara que les primeres llums ja es troben instal·lades als carrers Sant Nicolau i Sant Llorenç, no serà fins al dia 6 quan s'il·luminen. Cal dir que l'enramada d'aquests dos trams és de titularitat municipal, la qual enguany s'ha ampliat a altres dos zones del recorregut de la Cavalcada: per una part des de l'inici de la desfilada (El Camí) fins a la font Redona, i de l'altra tota l'avinguda del País Valencià.

La instal·lació de l'enramada en aquests dos trams s'iniciarà al llarg d'aquesta setmana, ha reconegut el regidor Raül Llopis, juntament amb l'enllumenament de la resta de la ciutat -aquest últim llogat-.

Retard en la instal·lació

Llopis ha reconegut que els endarreriments en la instal·lació de l'enramada responen al fet de no haver tingut formalitzat el contracte a temps, una instal·lació que s'ha vist alhora endarrerida uns dies a causa d'un incident sofert per l'empresa encarregada de fer la instal·lació.