El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Carmelites es proposa trobar alternatives als plàstics d'ús diari

El col·legi les Carmelites enceta la segona fase del seu projecte Plàstic 0: motivar la creativitat dels seus alumnes per a trobar alternatives a l'ús diari dels plàstics.

Durant l'actual curs escolar, el col·legi les Carmelites d'Alcoi s'ha endinsat en un projecte mediambiental de, sobretot, conscienciació. Tot va començar amb un missatge arribat del futur on s'encoratjava als alumnes a reduir el consum de plàstics i a entendre el mal que li fan al planeta. En els últims mesos s'han informat sobre l'origen i diferents tipus de plàstics, o sobre la separació de residus i posterior reciclatge. Posaren en pràctica algunes de les coses apreses amb un betlem de plàstic reciclat, en un projecte que ha involucrat tant a alumnes com professorat i famílies. 

Doncs bé, ara arriba un segon missatge del futur on animen a continuar en eixe camí per a salvar Alcoi i el planeta. Però recorda que no és suficient. Ara que ja saben molt sobre els plàstics és el moment d'utilitzar la ment i la creativitat, per a trobar alternatives al seu ús diari. Estarem atents a les propostes que facen des de les Carmelites per a salvar-nos a tots.