El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les dades actualitzades de la Covid-19 a Alacant que has de saber

Ana Barceló en dies anteriors

Les 3 persones que han mort en les últimes hores a la Comunitat, eren residents.

Sanitat ha actualitzat les dades d'incidència de Coronavirus a data del 23 de maig. Les dades, malgrat tot, conviden a l'optimisme a escala autonòmica i provincial. Una d'elles és que 8 de cada 10 casos diagnosticats per la Covid-19 a la Comunitat ja no estan actius. Les xifres d'hospitalitzats i en l'UCI també continuen baixant. On més afecta el virus és a les residències de majors, ja que les 3 persones que han mort en les últimes hores, eren residents.

Als hospitals alacantins hi ha 63 persones ingressades, de les quals 18 estan a l'UCI. Els positius diagnosticats per PCR són 22 a tota la Comunitat, dels quals 11 estan a Alacant. Ja son 3.866. La província ja acumula 497 persones mortes per la Covid-19.

A escala autonòmica, el nombre d'altes de professionals sanitaris és de 2.145 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 560. El nombre total de proves realitzades per a la detecció del Coronavirus han sigut 289.175 de les quals 195.869 han sigut a través de PCR i 93.306 a través de test ràpid.

Pel que fa a les residències de majors alacantines, 32 presenten algun cas positiu. Sota vigilància activa, concretament hi ha 7. Segons una informació publicada al diari Las Provincias, un error en els tests PCR va deixar sense detectar 14 casos positius de Coronavirus en la residència Domus Vi d'Alcoi.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant

Clica ací per a seguir les dades oferides dia a dia.