El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

El refugi antiaeri de Cocentaina s'obri a la gent

Després de 80 anys amb les portes tancades, el refugi antiaeri de Cocentaina, el qual va ser construït en 1937, torna a obrir per tot el públic.

La inauguració ha tingut lloc aquest divendres 28 de febrer. Elisa Domènech, tècnica en Patrimoni i Cultura de l'Ajuntament, ens conta la història d'aquest nou espai per al record i per a la promoció turística.

Aquest divendres 28 d'agost ha sigut un dia molt especial per a Cocentaina i per a l'història d'aquest municipi. Després de 80 anys amb les portes tancades, el refugi antiaeri de Cocentaina, el qual va ser construït en 1937, torna a obrir per tot el públic.

Des de ARAMULTIMÈDIA no hem volgut faltar a aquest esdeveniment tan important, per això vos portem un vídeo en què desentranyem tota la història i vida d'un espai tan únic i especial com és el refugi de Cocentaina. El teniu tot al vídeo.