El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Horta Major tindrà una aula per a l'alumnat de 2 anys a partir del pròxim curs

Col·legi Horta Major.

Segons educació, el pròxim curs hi haurà a la província d'Alacant 273 aules gratuïtes de 2 anys, amb 5.334 places.

La Conselleria d'Educació obrirà a les nostres comarques 5 aules per a l'alumnat de 2 anys a partir del curs 2020-21, una d'elles al CEIP Horta Major d'Alcoi. La resta s'obrirà en el CRA Mariola-Benicadell, tant en l'aulari d'Agres com en el d'Alfafara; en el CRA L’Encantada tant en l'aulari de l’Alqueria d’Asnar com en el de Planes; en el CEIP Virgen de los Dolores de Benilloba i en el CEIP Montcabrer de Muro.

El CEIP Horta Major és el tercer centre d'infantil i primària d'Alcoi en tenir una aula per a alumnes de 2 anys, la qual disposarà de 18 places, totes elles gratuïtes. L'estiu passat, aprofitant el període sense classe i atés que una de les dues aules de 3 anys del centre va quedar buida, en va mamprendre la seua adequació per a convertir-la en una aula per escolars de 2 anys.

Es va invertir vora d'11.000 € per complir amb els requisits legals: tindre canviadors i lavabos dins de les aules, així com un pati aïllat de la resta, pel que es va col·locar una tanca metàl·lica de colors, a més es va canviar tot el paviment de l'aula utilitzant gres per a les zones humides i tarima flotant per a la resta.

Alcoi va entrar fa 5 anys en el programa pilot de la Conselleria d'Educació que ja s'ha consolidat. Va començar amb una aula en El Romeral i una en Miguel Hernández, i ara s'amplia amb el col·legi Horta Major.