El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’IVAM CADA acull una exposició de figures Stop Mothion creades per l’animació valenciana

La mostra forma part de les activitats paral·leles del Festival ANIMALCOI, que se celebrarà entre l'11 i el 14 de novembre en la ciutat

L’exposició, anomenada 'L'Animació valenciana' mostra figures i 'perots' creats per a animacions Stop Motion (animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica) i permetrà als assistents veure treballs creats per professionals del cinema d'Animació.

L’exposició, anomenada 'L'Animació valenciana' mostra figures i 'perots' creats per a animacions Stop Motion (animació de figures estàtiques a través de la seqüència fotogràfica) i permetrà als assistents veure treballs creats per professionals del cinema d'Animació com ara Pablo Lloréns, padrí d'ANIMALCOI i creador de la mascota del festival, AITANA. També  de directora Teresa Pérez Guirau (del curt "La Veu i el vent") o del prestigiós estudi "Pangur animation".

La mostra forma part de les activitats paral·leles del Festival ANIMALCOI, que se celebrarà entre l'11 i el 14 de novembre en la ciutat i que, a més a més, inclourà tallers, projeccions, xarrades i per suposar, la segona edició dels Premis ANIMALCOI.

A més dels treballs dels professionals, hi ha espai també per als de l'alumnat de l'Escola de Disseny i Superior d'Alcoi (EASD) pel que fa als graus d'Indumentària i Animació. Ens mostraran les seues creacions en Stop Motion i Animació tradicional.

ANIMALCOI ja ha presentat el seu programa d’activitats, recordeu que cal apuntar-se abans d’assistir als esdeveniments.