El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IVAM CADA Alcoi compleix 1 any i ho celebra en gran

«Jorge Ballester, entre l’equip realitat i el silenci»; la Societat del Rendiment i «Trencar el silenci» d'Edu Comelles la nova oferta de l'IVAM Cada Alcoi al seu primer aniversari. Tot al vídeo.

El 15 de novembre de 2018 es va reobrir l'emblemàtic Monte de Piedad com IVAM Cada Alcoi, espai cultural on amb la col·laboració de tres grans entitats (la Fundació CAM, l'Institut Valencià d'Art Modern i l'Ajuntament d'Alcoi) naix una programació cultural única.

A la primera planta de l'IVAM Cada poden gaudir de l'exposició de Jorge Ballester «Entre l'equip realitat i el silenci». Aquesta exposició està proposada per la Fundació CAM i Fundació Bancaixa, i podreu gaudir d'aquesta fins al 26 d'abril de 2020.

La segona planta l'ocupa l'exposició pròpia de l'IVAM anomenada «la Societat del Rendiment», inspirada en «la societat industrial i postindustrial que ha marcat el caràcter i la idiosincràsia de la ciutat d'Alcoi», va explicar José Miguel G. Cortés, director de l'IVAM.

Finalment en la tercera planta podem encontrar a un dels guanyadors del projecte Llançadora, Edu Comelles amb «Trencar el silenci».

Després del recorregut per les exposicions l'Ajuntament d'Alcoi tenia preparada una festa a l'última planta per a celebrar el primer aniversari amb una magnífica acollida que ha superat en nombre de persones a la inauguració de l'any passat, fet que demostra que aquest espai cultural s'ha consolidat en el seu primer any de vida.

ARAMUTIMÈDIA no s'ha volgut perdre l'acte per a contar-te tots els detalls. Tot al vídeo.