El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Olleria aposta per un home de la casa per a dirigir L’Alqueria del Futbol

Toni Sánchez, nou Director de l'Escola en L'Alqueria del Futbol
  • Toni Sánchez ha sigut jugador, segon entrenador i tècnic tant en l’amateur com en la pedrera
  • Primera pedra angular del nou projecte

El nou projecte de L’Alqueria del Futbol comença a prendre forma amb la confirmació de Toni Sánchez com a Director de l’Escola.

L’Olleria CF ha anunciat qui serà la persona encarregada de dirigir l’Escola en el nou projecte de L’Alqueria del Futbol, apostant per una cara molt coneguda en el municipi de La Vall d’Albaida per la vinculació que ha tingut des de sempre amb el club. I es que Toni Sánchez, Diplomat en Educació Física, Instructor de Futbol Base Nivell1 i Entrenador de Futbol Nivell 2, a més d’haver sigut jugador, també compta amb 15 anys d’experiència com a entrenador de la cantera.

Persona totalment lligada a L’Olleria CF

Apart, també ha sigut membre del cos tècnic del primer equip, exercint com a primer entrenador durant tres campanyes en Segona Regional i dos en Primera Regional, mentre que posteriorment va passar a ser segon entrenador durant dos campanyes més en Primera Regional i dos en Preferent, categoria a la que va tornar L’Olleria CF i en la que esta aconseguint consolidar-se.

D’aquesta forma, va ser part activa de l’anhelat retorn de l’Athletic a la màxima categoria regional que es va viure en la campanya 2017/18, tractant-se d’una persona que coneix plenament al club i que sempre ho ha donat tot pel L’Olleria CF i ara, als seus 45 anys, seguirà fent-ho des l’important càrrec de Director de l’Escola que assumeix de cara a una campanya que s’afronta des de l’entitat amb una gran il·lusió i implicació màxima després de que l’Ajuntament apostés per cedir-li a L’Olleria CF la gestió de la cantera.