El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Olleria inicia el període d’inscripcions per a formar part de L’Alqueria del Futbol

Membres de la directiva, plantilla i cos tècnic en la presentació del nou projecte de L'Alqueria del Futbol | Fotos: Vicent Gandia
  • Des de hui mateix poden inscriures els xiquets i xiquetes a L’Alqueria del Futbol
  • La presentació del projecte va ser tot un èxit
  • Emotiu comiat en la directiva

Després de presentar oficialment el nou projecte de L’Alqueria del Futbol el passat dijous, hui mateix s’ha iniciat el període d’inscripcions.

Nou pas endavant per a L’Alqueria del Fútbol, projecte de cantera del que en aquesta publicació vam repassar tota la informació que es coneixia fins al moment. I és que des de hui ja poden inscriures els xiquets i xiquetes per a formar part de la cantera de L’Olleria CF. En la següent imatge es poden consultar els dies en els quals es pot passar per la Piscina Coberta entre les 19:30 i les 21:00 hores per a recollir la inscripció per a poder tramitar-la.

Gran èxit en la presentació realitzada en la Casa Santonja

La il·lusió i la implicació de la directiva és màxima, tal i com es va poder comprovar en la presentació realitzada el passat dijous i en la que ARA Vall d’Albaida va estar present per a realitzar aquest Vídeo-Resum en el qual es poden veure les millors imatges de l’esdeveniment i també es conta amb declaracions del Director de l’Escola, Toni Sánchez, el Coordinador de Metodologia, Roberto Carlos Navarro, el president de L’Olleria CF, José Navalón, i el Regidor d’esports del municipi vidrier, Dani Semper.

També es va comptar amb la presencia de l’Alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal (en la imatge superior), i amb la de l’entrenador del primer equip, José Jaime Alemany, i membres tant de la plantilla com de la directiva. L’acte va estar dirigit per José Vicente Vidal ‘Jovi’, intervenint tant Toni Sánchez i Roberto Carlos Navarro (en la imatge posterior), com el Coordinador d’Entrenadors de Porters, Felipe Salamanca, exposant les pautes que seguirà aquest nou projecte que naix amb la premissa de que “tots els xiquets i xiquetes del club gaudisquen formant-se amb la pràctica de l’esport que més els agrada”.

Emotiu comiat en la directiva

Per altra banda, la noticia trista de la setmana ens arriba a nivell de directiva, ja que el fins ara vicepresident, Rubén Gutiérrez, no podrà seguir en el càrrec per motius laborals i personals, sent una autèntica llàstima. Un dels artífexs de que L’Olleria haja ressorgit des de la Segona Regional fins a arribar a consolidar-se en la Preferent, deixa el seu càrrec i des del club han realitzat un bonic comunicat d’agraïment comptant amb una emotiva carta de comiat del president, José Navalón.