El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tot preparat en L’Olleria per a la presentació de L’Alqueria del Futbol

Imatge d'una de les Jornades de Portes Obertes celebrades | Foto: L'Alqueria del Futbol
  • La Casa Santonja acollirà l’acte
  • Repassem els detalls que s’han confirmat fins ara

Arriba el mes de juliol i en L’Olleria CF ho fa amb un important acte en el que presentaran el nou projecte de cantera de L’Alqueria del Futbol.

L’acte està programat per a aquesta vesprada en la Casa Santonja

Encara que a dia de hui ja es coneixen alguns detalls sobre el nou projecte de L’Alqueria del Futbol, ha arribat el gran dia per a celebrar un acte de presentació en el que poder mostrar públicament les idees i pautes que tenen previst portar a terme després de que l’Ajuntament de L’Olleria haja cedit al club la gestió de l’escola. La presentació oficial tindrà lloc aquesta mateixa vesprada de dijous, 1 de juliol, a les 19:30 hores en la Casa Santonja, un escenari d’autèntic luxe en el municipi vidrier.

Cal recordar que de moment s’han confirmat els càrrecs de Director de l’Escola per a Toni Sánchez, de Coordinador de Metodologia per a Roberto Carlos Navarro i de Coordinador d’Entrenadors de Porters per a Felipe Salamanca, a més de les funcions d’entrenador de porters del Futbol 11 per a Ramón Micó i de Futbol 8 per a Dani Cerdà, apostant per gent de la casa, tant de naixement com “d’adopció”, sent una de les premisses i objectius principals de l’entitat en els últims anys, que tant la gent del municipi com dels voltants vulguen al club com la seua pròpia casa.

Ja s’ha pogut començar a veure en La Solana la nova Metodologia d’Smartfootball

També es va rubricar l’acord amb l’empresa de Metodologia creada i dirigida per l’experimentat olleriense Juanlu Martínez, Smartfootball, per a implementar el seu sistema basat en el fet de “convertir el futbol en una ferramenta fonamental per a educar i socialitzar-se, amb experiències motivadores des del joc i en una transferència directa a ser millors persones en el futur”.

Aquest nou sistema ja l’han pogut començar a conèixer els xiquets i xiquetes tant de L’Olleria com dels voltants gràcies a les Jornades de Portes Obertes que s’han dut a terme durant els últims dies, ja que a les realitzades per als Querubins, Prebenjamins, Benjamins i Alevins entre el 17 i el 22 de juny, s’han sumat els Infantil i Cadet els dies 28 i 29 de juny, sent tot un èxit.

D’aquesta forma, L’Olleria CF ja ha anat treballant de valent en el seu nou projecte que serà presentat hui mateix.