El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Lorena Zamorano: "Estem obligats a acabar la urbanització de Serelles"

El govern socialista assegura que "és la nostra responsabilitat no dilatar més la situació i complir amb la legalitat". Confien que el recurs del consistori siga acceptat, però en cas contrari suposaria una indemnització "de 5.000 o 6.000 euros, això és tot.

Els socialistes asseguren que la licitació del pont de Serelles era necessari per a "complir amb la nostra responsabilitat". Tot després que Guanyar Alcoi i els Populars hagen criticat la licitació per estar pendent de la resolució d'un recurs, i per ser una possible baixa temerària.

La regidora de contractació i règim jurídic, Lorena Zamorano, explica que els tècnics jurídics tenen confiança en què el recurs del consistori siga acceptat, però que en cas contrari, "a aquesta empresa se la indemnitzaria amb 5.000 o 6.000 euros, això és tot. Paralitzar la licitació del pont per això seria, en tot cas, una irresponsabilitat".

Zamorano recorda que "estem obligats a acabar la urbanització de Serelles i restablir la legalitat d'un projecte heretat del Partit Popular. Un projecte que a molts ens haguera agradat que mai existira però que vam haver d'assumir i arreglar, com tots els altres «pufos» del PP". I considera que "és la nostra responsabilitat no dilatar més la situació, complir amb la legalitat però també fer una urbanització digna per als veïns".

Pel que fa a les crítiques de l'oposició, Lorena Zamorano diu que "ara, a dos dies de les eleccions que el PP tinga la poca vergonya de parlar de Serelles quan ells ens han creat eixe desgavell és d'un cinisme incomprensible i demostra que canviar han canviat poc, són els de sempre". Pel que fa a Guanyar Alcoi considera que comparar un cas "que molt improbablement podria arribar a costar 5000 euros, amb el Bulevard del Partit Popular és vergonyós. Una volta més embruten la campanya electoral atacant l'honradesa i responsabilitat d'un govern, que hem demostrat, dia a dia, al llarg de més de 8 anys. Guanyar no ha sigut capaç de liderar l'oposició ni d'acordar res amb cap altre partit però ens dóna lliçons a tots abans ni tan sols de mirar-se els expedients".