El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'últim adéu a Isabel-Clara Simó serà en Alcoi

L'autora retratada per Antoni Miró.

Una de les reaccions a la seua mort ha sigut l'obertura d'una petició a la plataforma change.org perquè es dedique un carrer d'Alcoi al seu nom.

Isabel-Clara Simó serà soterrada en Alcoi, així ho ha confirmat la família de l'escriptora al consistori alcoià, des d'on també es prepararà una capella ardent per a donar l'últim adéu a qui fóra nomenada en 2013 filla predilecta i medalla d'Or de la ciutat.

Ho anuncia l'alcalde Toni Francés, qui en companyia del regidor de Cultura, Raül Llopis, viatja aquest dijous 16 de gener a Barcelona, on residia l'escriptora i on també s'ha instal·lat una capella ardent. Francés afegeix que aprofitaran el viatge per a concretar el trasllat de les cendres d'Isabel-Clara Simó, que podrien vindre a Alcoi al llarg de la pròxima setmana. "Les seues filles ens han traslladat la voluntat que fóra soterrada a la seua ciutat natal", ha reconegut l'alcalde. Recordem que després de la notícia de la seua mort, l'Ajuntament d'Alcoi havia convocat dos dies de dol oficial.

Signatures per a dedicar-li un carrer

Una de les reaccions a la seua mort ha sigut l'obertura d'una petició a la plataforma change.org perquè es dedique un carrer d'Alcoi al seu nom. La petició demana un miler de firmes, i en el moment en què s'escriu aquesta notícia la iniciativa ja disposa de 754 adhesions.