El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'últim adéu a Isabel-Clara Simó serà en Alcoi

L'autora retratada per Antoni Miró.

Una de les reaccions a la seua mort ha sigut l'obertura d'una petició a la plataforma change.org perquè es dedique un carrer d'Alcoi al seu nom.

Isabel-Clara Simó serà soterrada en Alcoi, així ho ha confirmat la família de l'escriptora al consistori alcoià, des d'on també es prepararà una capella ardent per a donar l'últim adéu a qui fóra nomenada en 2013 filla predilecta i medalla d'Or de la ciutat.

Ho anuncia l'alcalde Toni Francés, qui en companyia del regidor de Cultura, Raül Llopis, viatja aquest dijous 16 de gener a Barcelona, on residia l'escriptora i on també s'ha instal·lat una capella ardent. Francés afegeix que aprofitaran el viatge per a concretar el trasllat de les cendres d'Isabel-Clara Simó, que podrien vindre a Alcoi al llarg de la pròxima setmana. "Les seues filles ens han traslladat la voluntat que fóra soterrada a la seua ciutat natal", ha reconegut l'alcalde. Recordem que després de la notícia de la seua mort, l'Ajuntament d'Alcoi havia convocat dos dies de dol oficial.

Signatures per a dedicar-li un carrer

Una de les reaccions a la seua mort ha sigut l'obertura d'una petició a la plataforma change.org perquè es dedique un carrer d'Alcoi al seu nom. La petició demana un miler de firmes, i en el moment en què s'escriu aquesta notícia la iniciativa ja disposa de 754 adhesions.