El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mantenim bon ritme: 2 únics positius i de nou, cap mort en la província

L'arc de Sant Martí ens va tornar a visitar aquest 25 de maig

És el nové dia consecutiu d'actualització de dades que el nostre departament no suma morts. Els casos positius són 538. 

L'única mort registrada a la Comunitat Valenciana el 24 de maig correspon al departament de la capital, el de l'Hospital General d'Alacant. Hui sí que coincideixen les dades oferides anit per la consellera amb l'actualització que s'acaba de penjar en la web de dades obertes. Així, el nostre departament, que inclou Alcoi i els pobles de les comarques, no suma cap mort i ja són 9 dies consecutius. 

Pel que fa a casos positius, incrementem en 2 respecte a l'última actualització i el nostre departament ja comptabilitza 538 casos de coronavirus. Com saben, d'aquesta xifra hem perdut 115 persones, de la resta no sabem quants queden actius i quants estan ingressats a l'Hospital. Ara per ara a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi no tenim cap persona ingressada a l'UCI per coronavirus (fonts pròpies).

L'actualització de hui sí que presenta canvis en les xifres d'alguns departaments, ja que tant el de l'Hospital General d'Alacant com el de Sant Joan han descendit el nombre de casos positius, en 2 i 1 cas respectivament. No s'ha donat de moment cap explicació sobre aquest descens. El total de casos detectats a la província és de 5, 1 a Dénia, 2 a Alcoi i 2 més a la Marina Baixa (no sols per PCR, ja que per PCR segons l'actualització de conselleria han sigut 2).