El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mantenim el degoteig: 1 nou cas a Alcoi en els últims 4 dies

Informació relativa a l'actualització de dades per municipis i departaments feta per Sanitat aquest 22 de juny.

Ja són 3 els departaments de salut valencians amb 0 casos en l'última quinzena, i els tres són alacantins: Dénia, Torrevella i Elx. A Alcoi mantenim 2 casos en els últims 14 dies. 

Les nostres comarques mantenen el degoteig de casos, un nou a cada actualització, que s'ofereix cada quatre dies habitualment. És un bon símptoma perquè, tot i que no acabem d'estar nets, cap dels nous casos es reprodueix i no hem patit cap rebrot important. Així, el departament d'Alcoi manté 2 casos positius en els últims 14 dies, aquest nou detectat a Alcoi, i el positiu de fa una setmana a Ibi. I ja són 3 els departaments alacantins que no presenten cap cas en l'última quinzena: a Dénia se li sumen Elx i Torrevella. 

Amb el nou positiu a Alcoi, el llistat d'incidència per municipis queda així:

La província d'Alacant ha sumat en l'última setmana una mort, que pertany al departament de Torrevella. Les nostres comarques mantenen la xifra de 116 morts intacta des de principis de juny.

I cal destacar que a la província reduïm cada dia els ingressos hospitalaris. Segons l'última actualització, aquest 21 de juny quedaven als hospitals alacantins tan sols 29 persones ingressades per coronavirus, 5 d'elles en estat greu.