El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou cas a Ibi, mentre Alcoi manté la tendència descendent

Serra de les comarques

Situació a 18 de juny a l'Alcoià i el Comtat: 391 casos detectats en total. 2 casos detectats en l'última quinzena, un a Ibi i l'altre a Alcoi. No varia la xifra de morts: 116.
 

Les nostres comarques tan sols sumen un nou cas des de principi de setmana. I ja són dos departaments valencians els que estan nets des de fa 14 dies: cap cas en l'última quinzena a Dénia i Sagunt. 

Relativa tranquil·litat a les nostres comarques i a tota la província d'Alacant en els últims dies. Des de l'última actualització, d'aquest dilluns 15 de juny, les nostres comarques tan sols han registrat un nou cas positiu. Correspon a Ibi, on no s'havia detectat cap cas nou en tot el mes de juny. Per contra, Alcoi no suma i ara tan sols té 1 cas detectat en els últims quinze dies. Així queda el llistat de municipis de les nostres comarques afectats pel coronavirus:


La província d'Alacant manté molt bon ritme. Quasi tots els departaments redueixen els casos detectats en l'última quinzena, i ara presenten 1 o 2 casos, com en Alcoi. Tan sols el departament de Sant Joan es manté per damunt amb 6 casos en els últims 14 dies, o la Marina Baixa amb 4. Però també tenim un departament completament net, a Dénia no es registren nous casos des de principis de juny. I en aquesta última actualització també apareix el Departament de Sagunt, a València, sense positius en l'última quinzena.

Pel que fa a les morts, la Comunitat Valenciana continua sumant pèrdues, però totes corresponen a les províncies de Castelló o València. Des de l'última actualització han sigut 7 morts més, 3 de Castelló, 3 a València capital, i 1 a Xàtiva. Però la província d'Alacant no suma cap mort des del 8 de juny.