El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 expositors, enguany cadascú des de les seues instal·lacions,es preparen per a la 674a Fira Tots Sants de Cocentaina

Un dels expositors amb material promocional / Fira

Serà la Fira més llarga en el temps, ja que dura tot el mes de novebre.

50 comerços a Cocentaina i altres 70 de tot el territori valencià participaran en la Fira de Fires. Cocentaina s'engalana per a la Fira més atípica que es recorda, la qual, finalment, sí que s'ha pogut celebrar amb un nou format. Aquest divendres 30 d'octubre s'inaugura al Pati d'Armes del Palau Comtal. Tots els expositors ja han rebut el material promocional distintiu que estarà visible en els seus establiments.

El repartiment l'ha realitzat el departament de Fira als 50 establiments locals, comerç i hostaleria de Cocentaina que participen en la Fira 2020, així com als 70 expositors oficials que oferiran les seues promocions especials de fira des dels seus respectius establiments repartits per tota la Comunitat Valenciana. El nou format permet garantir les mesures de salut, higiene i seguretat i les compres especials de Fira es podran realitzar al llarg del mes de novembre acudint als establiments participants. Enguany els expositors no seran als carrers de Cocentaina, sinó en les seues pròpies instal·lacions al llarg de tota la Comunitat Valenciana.

Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors (locals i autonòmics), la web de la Fira www.firadecocentaina.org ha habilitat un directori amb tots els establiments participants en aquesta edició 2020 que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l'itinerari de visites que desitge cada consumidor.

Segons explica la regidora de Fira, Eugenia Miguel,durant tot el mes es convidarà als visitants que acudeixen tradicionalment a Cocentaina al fet que acudisquen als diferents establiments participants per a realitzar les seues compres, creant així una xarxa comercial autonòmica d'establiments comercials i hostalers oficials Fira de Tots Sants 2020, la difusió dels quals, promoció i publicitat és a càrrec de l'Ajuntament”. Així mateix, recorda que “tots els negocis participants estan obligats a complir la normativa de seguretat i higiene, que inclou màscares, gel higienitzant i neteja i desinfecció dels establiments”.