El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro ens Uneix es presenta "sense obediència cega a cap partit, la nostra obediència és al ciutadà"

Muro és la primera candidaura a comarques alacantines d'Ens Uneix, però també negocien en altres places com Cocentaina. 

Jorge Rodríguez, secretari general d'Ens Uneix: "Tots els que estem ací ens hem trobat en la situació en què ens han dit que has de triar entre el partit i el poble, i hem triat el poble".

Com ja els va avançar ARAMULTIMÈDIA, el partit Ens Uneix d'arrel en la Vall d'Albaida fa la seua primera incursió en comarques alacantines amb la candidatura de Muro. Han fet la presentació oficial amb la presència de tres pesos pesants del partit: Jorge Rodríguez secretari general i alcalde d'Ontinyent, Natalia Enguix, tinent d'alcalde a Ontinyent i diputada en la Diputació de València; i Jordi Vila, alcalde de Palomar.

De moment es coneix a dos dels membres de la llista de Muro Ens Uneix: Xelo Cascant i Ángel Mollá, fins fa poc regidors populars. Expliquen que la resta de la llista es configurarà amb gent del poble, tant jove com experimentada, i de diferents ideologies.

Perquè la varietat ideològica és una de les coses que més crida l'atenció d'este partit, on sembla que es reuneixen antics militants del PP i del PSOE. Jorge Rodríguez diu que "la teua responsabilitat és donar el millor pel teu poble, i que quan acabe el mandat que estiga millor que quan vas entrar". "Apostem per la capacitat d'entendre's. Quan de deveres et lleves de damunt les sigles i t'assentes dona igual d'on vinguem, l'important és on anem". Així explica que la gran diferència amb els partits clàssics és que ells no tenen obediència al partit, sinó al ciutadà.