El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro segueix els passos de l'ontinyentí Jorge Rodríguez i se suma a la plataforma 'Ens Uneix'

Està previst que este dijous 23 de març presenten oficialment Muro Ens Uneix - Muro avança, amb la intervenció dels dos alcaldes que ostenta la plataforma: Jorge Rodríguez d'Ontinyent i Jordi Vila de Palomar.
 

Xelo Cascant i Ángel Mollá, actuals regidors murers, anunciaven fa poc que deixaven el PP per a crear una agrupació d'electors. I finalment es presentaran com a Muro Ens Uneix, integrats en la plataforma de l'alcalde d'Ontinyent. "És un cas d'èxit, i ens uneix l'interés pel municipalisme".

La plataforma creada per l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, traspassa les fronteres comarcals i arriba a l'Alcoià i Comtat. Ens Uneix, que enguany presentarà candidatures a Ontinyent, Albaida o Palomar, també ho farà a Muro.

Xelo Cascant i Ángel Mollá, actuals regidors al consistori murer, anunciaven el passat 9 de març que deixaven les sigles del PP per a crear la seua pròpia agrupació d'electors, amb el nom de Muro Avança. I ara fan un pas més i s'integren en la plataforma Ens Uneix, promoguda per Jorge Rodríguez.

Ángel Mollá explica a ARAMULTIMÈDIA que es tracta "d'un cas d'èxit, amb 14 dels 17 regidors d'Ontinyent; i un diputat", i que ara els ofereixen la seua estructura i suport. Preguntat per l'origen tan diferent dels components, ells en els populars i Jorge Rodríguez en els socialistes, Ángel Mollá assegura que han trobat un fil comú en el municipalisme. "Ells han perdut les sigles grans, nosaltres també. Però hem encaixat, perquè el nexe d'unió és el poble". Xelo Cascant i Ángel Mollá formen part actualment d'un equip de govern variat, amb dos regidors que abans eren d'Esquerra Unida, un de Ciutadans, dos companys del PP i ells dos com no adscrits. "Treballar en gent que no pensa com tu és doblement gratificant, perquè ens uniex l'interés pel poble" diu Mollá.

Està previst que la plataforma Muro Ens UNeix - Muro Avança es presente oficialment este diijous 23 a migdia, amb la participació dels dos alcaldes que ara mateix ostenta la plataforma, Jorge Rodríguez d'Ontinyent i Jordi Vila de Palomar.