El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro suspén totes les activitats i tanca els edificis municipals fins al 31 de març

L'Ajuntament recomana a les associacions privades que també suspenguen els actes que tinguen programats.

L'Ajuntament de Muro ha publicat un ban amb les mesures especials que prenen per l'alerta del coronavirus, i seguint les recomanacions institucionals. Així, anuncia que suspén totes les activitats programades per l'Ajuntament, així com les organitzades per tercers en espais públics oberts. També recomanen a les associacions privades que tenen previstos actes en espais tancats, que les suspenguen. I s'anul·la el mercat ambulant. 

La mesura estarà activa fins al 31 de març, tot i que s'avisa que en aquest temps poden variar les condicions i es tindrà informada a la població. Durant tot el mes es tanquen els edificis municipals: el Centre Cultural, l'edifici dels jubilats, la biblioteca, l'Arxiu Municipal, les instal·lacions esportives, l'edifici del castell, i l'edifici Canyaret. Sí que quedaran obertes les dependències de serveis bàsics i serveis socials a la plaça del Matzem, les dependències policials a la Casa del Ferro, i el servei de registre de l'Ajuntament. 

Recordem que Cocentaina també ha suspés totes les activitats previstes pe al cap de setmana. I al llarg de la vesprada està previst que des de l'Ajuntament d'Alcoi s'anuncien mesures similars.