El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Natxo Gómez: "Necessitem ajudes directes perquè si la situació no es reactiva en maig, les empreses ho poden passar fatal"

  • El problema,vindrà  quan la situació comence a normalitzar-se, "perquè quan s'alce l'estat d'alarma, a l'Economia li costara prou reanimar-se. No serà una cosa ràpida".

El president de la Federació d'empreses de l'Alcoià i El Comtat, Natxo Gómez, ha valorat a ARAMULTIMÈDIA les mesures per fomentar l'economia plantejades per l'Ajuntament d'Alcoi. Importants però insuficients. Les empreses poden suportar sense facturar un parell de mesos, com a molt.

Segons el president de FEDAC, la proposta de l'Ajuntament per a ajudar a les PIMES és un bon inici, una bona declaració d'intencions. Ara bé, requereixen ajudes directes, de diners per a poder afrontar les següents setmanes.

Natxo Gómez pensa que les empreses poden suportar aquesta situació com a molt fins a maig, sempre que arriben ajudes i bonificacions fiscals. El problema, a juí de l'empresari alcoià, vindrà també quan la situació comence a normalitzar-se, "perquè quan s'alce l'estat d'alarma, a l'Economia li costara prou reanimar-se. No serà una cosa ràpida".