El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Natxo Gómez: "Necessitem ajudes directes perquè si la situació no es reactiva en maig, les empreses ho poden passar fatal"

  • El problema,vindrà  quan la situació comence a normalitzar-se, "perquè quan s'alce l'estat d'alarma, a l'Economia li costara prou reanimar-se. No serà una cosa ràpida".

El president de la Federació d'empreses de l'Alcoià i El Comtat, Natxo Gómez, ha valorat a ARAMULTIMÈDIA les mesures per fomentar l'economia plantejades per l'Ajuntament d'Alcoi. Importants però insuficients. Les empreses poden suportar sense facturar un parell de mesos, com a molt.

Segons el president de FEDAC, la proposta de l'Ajuntament per a ajudar a les PIMES és un bon inici, una bona declaració d'intencions. Ara bé, requereixen ajudes directes, de diners per a poder afrontar les següents setmanes.

Natxo Gómez pensa que les empreses poden suportar aquesta situació com a molt fins a maig, sempre que arriben ajudes i bonificacions fiscals. El problema, a juí de l'empresari alcoià, vindrà també quan la situació comence a normalitzar-se, "perquè quan s'alce l'estat d'alarma, a l'Economia li costara prou reanimar-se. No serà una cosa ràpida".