El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pau Bernabéu: "Si el Campus creix, les persones s'enriqueixen"

L'equip de Jaun Ignacio Torregrosa continuarà amb la gestió del Campus fins que acabe l'any, i està previst que el nou equip de Pau Bernabéu entre l'1 de gener.

Parlem en el nou director del Campus d'Alcoi de la UPV, el professor Pau Bernabéu, qui ens detalla alguna de les seues idees per als pròxims 4 anys, i ens explica la intenció, d'ací al 2030, d'ampliar en espais el Campus per oferir més serveis a alumnes i professorat.

El nou director del Campus d'Alcoi de la Universitat politècnica de València, Pau Bernabéu, reconeix que ha guanyat en unes eleccions molt ajustades, perquè els dos equips que s'han presentat eren "potents i amb idees interessants". I ara es prepara per a iniciar nova legislatura amb el seu equip, i amb molts projectes en ment. Per exemple, vol complir amb la màxima '1 professor, 1 despatx', crear un centre de recursos per a l'alumnat, o una sala per al professorat. De moment, estan decidint els projectes que es poden posar ja en marxa, i determinant quins cal gestionar amb diferents institucions. Però sempre amb la idea de "créixer dins les nostres possibilitats, i a poc a poc". Parlem de tot açò en el vídeo amb el nou director del campus de la UPV.